Sinterklaas intochten

21 May 2019

Zaterdag 25 november kwam Sinterklaas met zijn zwarte pieten op Terschelling aan.
Schylge en Jubal mochten hem weer muzikaal begeleiden over het eiland. De tocht starte op de haven waar Sinterklaas met de pakjesboot aan kwam en werd opgewacht door de burgemeester. Vervolgens in optocht door West via de Brandaris naar de Stilen.
Vanaf daar in de bus naar Midsland waar we zoals elk jaar door Jetske (SAM) werden opgewacht met warme chocomel, soep, broodjes en een slokje.
De optocht ging verder door Midsland waar Sinterklaas en zijn gevolg werden opgewacht door de burgemeester van Midsland; Peter van Riesen. Vervolgens op naar Hoorn. Daar nog een rondje door het dorp via de immelsman en ten slotte opwarmen in de Reis. We kijken terug op een prachtige dag en een gezellige samenwerking met Jubal.

Maandagochtend 4 december heeft Schylge Sinterklaas en zijn zwarte pieten begeleid naar Midsland. We vertrokken vanaf Formerum. Onderweg werden we opgewacht door de kinderen van het Hunninghouwersgat. In optocht door Midsland waar we op het schoolplein eindigden.
Daar speelden we nog wat liedjes en nam Sinterklaas afscheid van ons.
En wij kregen nog een lekker bakje koffie aangeboden door de school zodat we even konden opwarmen. Volgend jaar zijn we er weer!

Vorige Volgend

Delen